Even Voorstellen


Ik ben Chantal Nunes Vas en ben geboren in 1978. Opgegroeid in Wijk bij Duurstede en woon nu samen met Arnoud in Ede.
Vanaf kleins af aan is sport mijn lust en mijn leven. Als klein meisje ben ik begonnen met turnen, maar al snel kwam ik in aanraking met korfbal, waar jarenlang mijn passie heeft gelegen. Door een steeds terugkomende blessure kon ik helaas niet meer korfballen en raakte ik via een vriendin bekend met Kick-fun/Bokstrainingen. Ik was direct enthousiast!  Je traint niet alleen je lichaam, maar ook je uithoudingsvermogen, snelheid, kracht, hand-oog coördinatie en behendigheid.


Naast mijn passie voor sporten, heb ik een zorghart. Ik heb ruime ervaring in de verstandelijk gehandicapte zorg en jeugdzorg. Mijn loopbaan ben ik in 2002 begonnen bij Zonnehuizen Kind en Jeugd. Vijftien jaar stond ik als begeleider op de groep van 8 jongeren met een verstandelijke beperking en forse gedragsproblematiek in de leeftijd van 12 t/m 20 jaar, waarvan vijf jaar als meewerkend teamhoofd. Ook heb ik 4,5 jaar gewerkt als Jeugdbeschermer. Nu werk ik als zorgcoördinator bij Youké Sterke Jeugd.


Al heel lang liep ik met het idee om een koppeling te maken tussen jeugdhulp en boksen, tot ik het programma “boksend opvoeden” tegen kwam. Een weerbaardheidsprogramma die precies die koppeling biedt die ik zocht!
Knock It Out ben ik gestart om kinderen en jeugdigen te ondersteunen bij hun hulpvraag als bewegend leren bij je past.


Ik ben SKJ-geregistreerd, heb een certificaat voor Kindercoach en ben gecertificeerd trainer Boksend Opvoeden Gevorderd. Ook geef ik bokstraining aan kinderen bij Allround Training Ede.


Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.